Dermaplaning

Met Dermaplaning wordt jouw huid op een mechanische manier geëxfolieerd. Geen chemische maskers of peelings dus, maar door middel van het mesje wordt de bovenste laag van de huid (dode huidcellen) gecontroleerd verwijderd.

Aïcha volgde een Dermaplane Pro opleiding en werd gecertificeerd om de huidverjongende behandeling uit te mogen voeren. Het is dan ook een van de meest effectieve exfoliatie technieken.

OPGELET: de afspraak moet steeds door mij worden bevestigd vooraleer deze definitief is.


Wat doet Dermaplaning voor jou?

Dermaplaning wordt vaak in combinatie met een andere behandeling zoals een gelaatsverzorging of een collageen draadlift geboekt. Dermaplaning verhoogt namelijk de doordringbaarheid van actieve stoffen en verzorgingsproducten tot 60%. Voor het beste resultaat herhalen na 4 tot 6 weken.

Er zijn nog een hele reeks voordelen:

  • Uiterst efficiënte exfoliatie van de huid
  • Helemaal pijnloos
  • Onmiddellijk resultaat
  • Onzuiverheden, donshaar en dode huidcellen worden verwijderd
  • Zorgt voor een heldere huid en geeft een mooie glow

We ontkrachten ook graag een mythe over het teruggroeien van donshaar na een Dermaplaning behandeling. Dit haar groeit NIET dikker, donkerder of stugger terug. De structuur van de haren kunnen enkel veranderen door hormonen, menopauze of medicijnen en dus NIET door dermaplanning! Wenkbrauwen en andere zones worden voor deze behandeling eerst geëpileerd met een pincet of wax.

Let op, er zijn wel conta-indicaties die ervoor zorgen dat een Dermaplaning behandeling tijdelijk niet uitgevoerd kan worden zoals: actieve acné-uitbraak, bij gebruik van Roaccutane, tot één week na het gebruik van Botox en/of fillers, bij het voorkomen van koortsblazen of een zonverbrande huid.

 

Indien u nog vragen heeft of meer informatie wenst, aarzel dan niet om mij te contacteren.

Schoonheidsinstituut Aïcha 

Dorpsstraat 98, 8450 Bredene 

0476/71.65.98

Info@schoonheidsspecialiste-aicha.be