Maria Galland Paris

Het verhaal achter Maria Galland Paris

Geïnspireerd en opgericht door een parijse danseres en schoonheidstherapeute is Maria Galland Paris het professionele premium cosmeticamerk met een facinerende geschiedenis.

De jaren zestig waren wild en vol met revolutionaire ideeën. En de plek om dit ten volle te ervaren was de wijk Le Marais in Parijs, het bruisende hart van de wereldhoofdstad van de schoonheid en de thuisbasis voor levendige creativiteit. Met haar avant-gardistische visie op het behoud van de jeugdige schoonheid en de uitstraling van de huid was Madame Galland helemaal in lijn met de spirit van deze tijd. Als gepassioneerd danseres was ze er rotsvast van overtuigd dat schoonheid alles te maken had met ieders unieke energie. Ze geloofde dat schoonheid onthuld kon worden door een nieuwe methode met een holistische huidverzorging.

HET BEGIN VAN EEN REVOLUTIONAIRE TOEKOMST IN HUIDVERZORGING

In 1962 ontwikkelde de gepassioneerde danseres een behandelingsconcept dat zo uniek is als de huid zelf door geavanceerd dermatologisch onderzoek samen te laten smelten met het beste vakmanschap in cosmetica. En tot op de dag vandaag, meer dan 50 jaar later, zet dit behandelingsconcept wereldwijd nog steeds de standaard in schoonheidsverzorging. Haar achtergrond in klassieke dans maakte dat Madame Galland zich ten zeerste bewust was van de kracht van aanrakingen en van kinetische energie. Ze gebruikte deze visie om een efficiënte choreografie van gebaren te creëren – de MÉTHODE MOSAÏQUE MODELANTE - die nu wordt toegepast door schoonheidspecialisten uit het topsegment. Deze methode wordt aangevuld met ultra-gepersonaliseerde lifestyle tips om iedere vrouw een holistische ervaring met uitzonderlijke resultaten te geven.

DE HUID, “EEN MOZAÏEK VAN UITERST DIVERSE BEHOEFTEN”

Het begon allemaal in haar woning in Parijs waar de Parisienne een “schoonheidsadviesservice” opende. Vanaf het begin bood Madame Galland “advies en schoonheid op maat”, destijds een innovatieve benadering. Haar unieke behandelingsmethodes waren gericht op de behoeften van elke individuele huidzone.

De reacties waren overweldigend positief en kregen al snel bijval uit een brede hoek. Madame Galland richtte al snel haar eerste onderzoekslaboratoria en productielijnen op. Kort daarna opende ze haar eerste schoonheidssalon in de Parijse Rue Chateaubriand en bood ze producten en behandelingen aan die geproduceerd werden onder haar eigen naam.

PRACHTIGE MIJLPALEN ONDERWEG

We gaan met u op reis door de wereld van Maria Galland Paris en belichten daarbij de belangrijkste jaren van de afgelopen vijf decennia met monumentale lanceringen van producten en lijnen.

1962: 5 CRÈME RÉGÉNÉRATRICE – wereldberoemde, intensief regenererende nachtverzorging voor droge tot zeer droge huid

1963: De MÉTHODE MOSAÏQUE MODELANTE – iconische anti-aging-gezichtsbehandeling met liftend effect

1969: 2 MASQUE SOUPLE –crèmig, diep reinigend masker op basis van natuurlijke klei voor een egale, fijne huid

2011: LIGNE MILLE – ultieme, luxe huidverzorging voor hoogwaardige anti-aging resultaten

2015: SOIN DERMATOLOGIQUE – geavanceerde dermatologische huidverzorgingslijn met wetenschappelijke formuleringen

2016: LIGNE ACTIV’AGE – activerende huidverzorgingslijn voor de rijpe huid

2017. LIGNE LUMIN’ÉCLAT – huidverzorgingslijn voor een stralende huid en de eerste tekenen van veroudering

Deze ontwikkelingen leidden tot een holistische en ultra-gepersonaliseerde benadering van professionele huidverzorging. De methode van Maria Galland Paris, die zelfs subtiele tekenen van veroudering aanpakt, zorgt op een gepersonaliseerd niveau van huidverzorging voor elke individuele vrouw en onthult haar persoonlijke beauty-energie.

De resultaten van deze schoonheidsexpertise, manuele modelleertechnieken en de efficiënte producten zijn direct zichtbaar. De energie van de huid krijgt een boost en de huid wordt geregenereerd. Ze ziet er ook natuurlijk gelift uit en is jeugdig-vol, strakker en dauwfris zodat de persoonlijke schoonheid onthuld wordt. Deze moderne professionele huidverzorging is alleen verkrijgbaar in eersteklas schoonheidssalons en spa’s.