Make-up

 

Schoonheidsspecialiste Aïcha werkt met de minerale make-up van i.am.klean.

Jij houdt van Belgisch, duurzaam, gezond en luxueus?  Dan past de minerale make-up van  i.am.klean perfect bij jouw lifestyle!  

Dit nieuwe minerale Belgische make-upmerk werd ontwikkeld door toponderneemster Caroline Rigo. Caroline Rigo  is van mening  dat elke vrouw het recht heeft op een gezond en gelukkig leven, met makkelijke, mooie en healthy make-up. 

Puur & gezond

De samenstelling van i.am.klean is zo puur en natuurlijk mogelijk. Hierdoor is deze healthy make-up gezond voor je huid. Meer nog, je zal merken dat je huid beter wordt, want de poeders hebben een voedend en verzorgend effect. 

We love animals

We houden van mooie producten, maar ook van schattige dieren. Daarom worden de producten van onze gezonde make-up niet getest op dieren. De basisingrediënten zijn afkomstig van officiële en gecertificeerde organisaties.   

Refillable & Easy peasy

We zijn as natural as possible en bovendien ook een duurzaam merk. Mix and match je eigen kleuren en hervul je palletjes.  Bovendien is onze minerale make-up zeer easy in aanbrengen. Geen moeilijke technieken, maar snel én makkelijk, met een blijvend topresultaat.

Make-up voor elke huid, voor elke vrouw! Met een extra vleugje zelfvertrouwen.

 

Schoonheidsspecialiste Aïcha verzorgt uw feest- en bruidsmake-up ook aan huis (Bredene, Oostende, De Haan, Oudenburg, Gistel).

OPGELET: de afspraak moet steeds door mij worden bevestigd vooraleer deze definitief is.