Gelaatsverzorging

Schoonheidsinstituut Aïcha te Bredene is de specialist op het gebied van gelaatsverzorging zodat uw huid weer gaat stralen!

Herstel de natuurlijke schoonheid van je huid met een gezichtsbehandeling van Maria Galland Paris.

Een ontspannende massageritueel dat begint met een reiniging in de diepte en een peeling, bereidt je huid voor op een behandeling die daarna volgt. Deze eerste stappen zorgen voor een optimale opname van de werkstoffen door je huid.

OPGELET: de afspraak moet steeds door mij worden bevestigd vooraleer deze definitief is.Indien u nog vragen heeft of meer informatie wenst, aarzel dan niet om mij te contacteren.

Schoonheidsinstituut Aïcha 

Dorpsstraat 98, 8450 Bredene 

0476/71.65.98

Info@schoonheidsspecialiste-aicha.be

Hier zijn vier uitstekende redenen om vandaag nog een professionele gezichtsbehandeling te boeken van Maria Galland Paris:

ONMIDDELIJK ZICHTBARE RESULTATEN

Zelfs na de eerste behandeling worden de fijne rimpeltjes minder, je huid gladder en komt je ware schoonheid naar boven. Het is de moeite waard om deze geweldige resultaten te behouden met een regelmatig en professioneel behandelprogramma, op maat voor jou!

EFFICIËNTE BEHANDELING

De unieke massagetechnieken in de gelaatsverzorging herstellen het evenwicht en de energie van de huid, minimaliseren fijne rimpeltjes en onthullen een nieuwe glow.

INDIVIDUEEL ADVIES

Een grondige analyse van de behoeften van de huid die vervolgens worden aangepakt met individuele, op maat gemaakte behandelingen en verzorgingsproducten.

TIJD VOOR JEZELF

Tijdens je gelaatsverzorging kan je je ontspannen en uitrusten, wetende dat je in deskundige handen bent. Een mooie, allesomvattende ervaring die zowel je huid als je hele lichaam zal revitaliseren.