Gelaatsverzorging

Schoonheidsspecialiste Aïcha te Bredene is de specialist op het gebied van gelaatsverzorging zodat uw huid weer gaat stralen!

Herstel de natuurlijke schoonheid van je huid met een gezichtsbehandeling van Maria Galland Paris.

Een ontspannende massageritueel dat begint met een reiniging in de diepte en een peeling, bereidt je huid voor op een behandeling die daarna volgt. Deze eerste stappen zorgen voor een optimale opname van de werkstoffen door je huid.

Hier zijn vier uitstekende redenen om vandaag nog een professionele gezichtsbehandeling te boeken van Maria Galland Paris:

ONMIDDELIJK ZICHTBARE RESULTATEN

Zelfs na de eerste behandeling worden de fijne rimpeltjes minder, je huid gladder en komt je ware schoonheid naar boven. Het is de moeite waard om deze geweldige resultaten te behouden met een regelmatig en professioneel behandelprogramma, op maat voor jou!

EFFICIËNTE BEHANDELING

De unieke massagetechnieken in de gelaatsverzorging herstellen het evenwicht en de energie van de huid, minimaliseren fijne rimpeltjes en onthullen een nieuwe glow.

INDIVIDUEEL ADVIES

Een grondige analyse van de behoeften van de huid die vervolgens worden aangepakt met individuele, op maat gemaakte behandelingen en verzorgingsproducten.

TIJD VOOR JEZELF

Tijdens je gelaatsverzorging kan je je ontspannen en uitrusten, wetende dat je in deskundige handen bent. Een mooie, allesomvattende ervaring die zowel je huid als je hele lichaam zal revitaliseren.

Huidverbeterende gelaatsverzorging op maat!

Soin Mille

90 minuten

Dit is een echte, zintuiglijke ervaring die verder gaat dan een behandeling: een ervaring die ontspannende bewegingen combineert met state-of-the-art anti-aging technieken voor een moment van tijdloze ontspanning. Deze gelaatsverzorging is geschikt vanaf 30 jaar.

(Vanaf november kan deze behandeling worden ingepland)

 

150,00

Méthode Mosaïque Modelante

90 minuten

Een exclusieve behandeling op maat. Onder het zelfverwarmende masker worden cm per cm innovatieve werkstoffen ingezet,
telkens afgestemd op de specifieke behoeften van de huid. *

130,00

Soin Activ'Age

75 minuten

Een op maat gemaakte beautyoplossing om te beantwoorden aan de behoeften van de rijpere huid van 50+ dames, combineert hoogwaardige producten met 100% manuele massagetechnieken voor zichtbare resultaten vanaf de allereerste behandeling.*

108,00

Soin Lift'Expert

75 minuten

Een verstevigende behandeling die direct zicht- en voelbare resultaten oplevert. Deze verstevigt de huid, maakt gladder en hermodelleert de gezichtscontouren. *

98,00

Soin Hydra'Global

75 minuten

Herstelt de natuurlijke vochtbalans en geeft de huid nieuwe energie door hydraterende werkstoffen en anti-aging complexen die de jeugdigheid van de huid behoudt. Hydratatie: de essentiële stap voor schoonheid op elke leeftijd.*

85,00

Soin Lumin'Éclat

75 minuten

Stimuleert de vermoeide huid en geeft haar een jeugdige, frisse uitstraling.
Speciale massagegrepen geven een grote dosis energie. *

85,00

Soin Cocon

60 minuten 

De wellness-behandeling voor ieder huidtype. Dit heerlijke schuimmasker onthult het gezicht als een cocon en heeft de huid nieuwe energie en spankracht. *

70,00

Soin Classique

60 minuten

Een basis verzorging volledig aangepast aan je huidtype.
Ideaal om kennis te maken met de producten van Maria Galland *

65,00

Soin Suprême Jeunesse Regard

45 minuten

Een krachtige verzorging speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid rond de ogen. Die is dunner en droger en neigt dus sneller naar rimpelvorming. Deze verzorging zal ervoor zorgen dat de huid rondom de ogen glad wordt gestreken voor een stralend resultaat. Kan als aanvulling bij een gelaatsverzorging (€25). 

50,00

Meet & Treat

45 minuten

Benieuwd naar geuren, texturen, handelingen,...? Maak kennis met Aïcha en Maria Galland. Verwen uw huid met deze mooie instapbehandeling.

(incl. epilatie & massage + €15)

49,00

Soin D-Tox Peau Neuve

35 minuten

Het 100% manuele, huidvriendelijke reinigingsritueel combineert krachtige producten met deskundige handen voor uitstekende, diepreinigende resultaten zonder beschadiging van het ecosysteem van de huid. (incl. epilatie & massage + €15)

45,00

Indien u nog vragen heeft of meer informatie wenst, aarzel dan niet om mij te contacteren.

Schoonheidsspecialiste Aïcha 

Dorpsstraat 98, 8450 Bredene 

0476/71.65.98

Info@schoonheidsspecialiste-aicha.be