Kuurbehandelingen

 

Het optimale programma voor zichtbare resultaten!

 

Schoonheidsspecialiste Aïcha stelt voor u een behandelplan op maat op met uitgebreide gelaatsbehandelingen. Deze gelaatsverzorgingen zijn nauwkeurig afgestemd op de behoeften van uw huid.

Denk bijvoorbeeld aan een gezichtsbehandeling gericht op het verminderen van fijne lijntjes, extra hydrateren van de droge huid, het kalmeren van de geïrriteerde huid, het behandelen van een acnéhuid, een vermoeide of doffe huid, etc. Ook voor het in topconditie houden van uw huid, raadt Aïcha u aan om regelmatig een gelaatsverzorging te ondergaan.

Tijdens elke behandeling werkt Schoonheidsspecialiste Aïcha met hoogwaardige producten met diepwerkende werkstoffen, die ervoor zorgen dat er zichtbare resultaten worden behaald. Hoewel de behandelingen vooral gericht zijn op zichtbare resultaten, biedt elke behandeling tegelijkertijd ook een heerlijk moment voor uzelf met o.a. ontspannende en liftende massagetechnieken.

Een nieuwe, unieke methode voor schoonheidsverzorging met een exclusieve behandeling, innovatieve werkstoffen, geeft een vermoeide huid direct weer nieuwe glans, verzacht de eerste rimpeltjes en lijntjes en zorgt voor een fris aanzien.

Voordelen:

Intensieve werking tegen de eerste fijne lijntjes en voor meer uitstraling.

U komt om de 5 WEKEN voor deze gelaatsverzorging en gebruikt dagelijks de 360 Lumin'Éclat dag- en nachtcrème t.w.v. €73,50 die u GRATIS ontvangt.

Prijs: 320,50 i.p.v. €393,50 (uw voordeel: €73,50)

Een "tweede- huid-behandeling" met direct resultaat die verfrist en vitaliseert, met een masker op basis van algen dat het vochtgehalte herstelt en nieuwe energie geeft.

Voordelen:

Een langdurige, intensieve hydratatie.

U komt om de 5 WEKEN voor deze gelaatsverzorging en gebruikt wekelijks de 280 Masque Désaltérant Hydra'Global t.w.v. €40 die u GRATIS ontvangt.

Prijs: €340 i.p.v. €380 (uw voordeel: €40)

Gericht werkzaam bij verminderde huiddichtheid, zichtbare rimpels en verslapping van het contour.

Voordelen:

Liftende resultaten: stevigere, strakkere huid, zichtbaar minder rimpels en geherdefinieerde gezichtscontouren.

U komt om de 4 WEKEN voor één van deze gelaatsverzorgingen en gebruikt dagelijks het 640 Sérum Lift'Expert t.w.v. €109 die u GRATIS ontvangt.

Prijs: €480 i.p.v. €565 (uw voordeel: €85)

Doeltreffend werkzaam bij zichtbare tekenen van veroudering en behoefte aan algehele anti-aging & ultieme luxueuze verzorging.

Voordelen:

Boosten van lifting, versteviging, anti-rimpel en beter huidvolume.

U komt on de 4 WEKEN voor deze gelaatsverzorging en gebruikt dagelijks de 1005 Crème Mille Lumière t.w.v. €165 die u GRATIS ontvangt.

Prijs: €520 i.p.v. €685 ( uw voordeel €165)

OM UW HUID OPTIMAAL TE VERBETEREN, KAN EEN KUURBEHANDELING IN SAMENSPRAAK, OPGESTELD EN BESPROKEN WORDEN.